DOPRAVA ZADARMO nad 60€

Zapojte sa do skupiny milovníkov prírodnej kozmetiky

Zapojte sa do skupiny milovníkov prírodnej kozmetiky

Táto skupina je viac než len komunita, je to priestor, kde môžete ako prví vyskúšať naše najnovšie produkty a tie, ktoré už poznáte a máte radi. A to všetko úplne zadarmo. Stačí, keď nám po skúške pošlete svoje dojmy a názory. Vaša spätná väzba je pre nás kľúčová, pomáha nám vylepšovať naše produkty tak, aby čo najlepšie vyhovovali vašim potrebám.

Vyskúšajte - ohodnoťte

Čo to presne znamená?

Ako člen exkluzívnej testovacej skupiny dostanete produkty priamo k vám domov – a to úplne zadarmo. Vašou úlohou bude ich používať, hodnotiť a zdieľať vaše skúsenosti s nami a ostatnými členmi skupiny. Vaše názory a spätná väzba sú pre nás neoceniteľné a pomáhajú ostatným.

Ako člen testovacej skupiny nebudete len testovať produkty, ale získate prístup k špeciálnym súťažiam a giveaway akciám, ktoré organizujeme len pre členov tejto skupiny. Naše produkty sú vyberané s ohľadom na zloženie a celkovú filozofiu, a teraz máte jedinečnú možnosť byť súčasťou ich vývoja. Zapojením sa do skupiny nezískate len prístup k našim produktom, ale stávate sa súčasťou komunity, ktorá zdieľa vaše hodnoty a vášeň pre kavlôitné produkty.

Pre zapojenie do skupiny navštívte našu stránku.

Poradím vám

Pridaním sa k našej exkluzívnej testovacej skupine na Facebooku, nezískate len prístup k našim najnovším produktom zadarmo, ale zároveň vám bude k dispozícii naše poradenstvo, kde sme pripravení odpovedať na všetky vaše otázky.

Či už máte otázky o tom, ktoré produkty sú najvhodnejšie pre váš typ pleti, alebo potrebujete radu, ako zintegrovať prírodnú kozmetiku do vášho denného režimu, sme tu, aby sme vám poskytli všetky užitočné informácie. 

Tešíme sa na vaše zapojenie a na to, ako spoločne prispejeme k lepšiemu rozhodovaniu pri nákupe.

Vítam vás v našej komunite, kde každý deň môže byť dobrý.

Eliška