DOPRAVA ZADARMO nad 60€

Udržateľný život od Bioruže: Nový podcast o zdraví, kráse a životnom štýle

Udržateľný život od Bioruže: Nový podcast o zdraví, kráse a životnom štýle

V prvých troch dieloch sa rozprávame o nasledujúcich témach:

Ako si vytvoriť zdravé návyky

Ako si vytvoriť zdravé návyky, najmä v oblasti cvičenia a stravovania? Eliška, Rado a Mariana diskutujú o tom, ako prekonať tendenciu odkladať začiatok, ako nájsť motiváciu a ako nabehnúť na pravidelné cvičenie po pauze.

Selfcare

V druhom diele sa Eliška, Aďa a Mariana zamýšľajú nad tým, ako sa každý deň starať o svoju fyzickú i psychickú pohodu. Diskutujú o dôležitosti láskavosti k sebe samým a o tom, ako je starostlivosť o telo i dušu kľúčom k celkovému blahobytu.

Zdravé stravovanie

Existuje (zdravý) vzťah k jedlu? Eliška, Mariana a Veronika diskutujú čo je pre ne zdravé stravovanie. Akým spôsobom sa stavajú k svojmu jedálničku? V tejto časti sa nehovorí len o kalóriách a diétach, ale predovšetkým o komplexnom a zároveň o intuitívnom prístupe ku každodennej výžive.

Podcast Trvalo udržateľný život je vhodný pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl a starostlivosť o seba samého. Je to inšpiratívny a informatívny zdroj informácií, ktorý vám pomôže zlepšiť váš život.

Kde podcast nájdete

Podcast Udržateľný život môžete nájsť na všetkých bežných podcastových platformách, ako je Spotify, Apple Podcasts nebo Google Podcasts.