DOPRAVA ZADARMO nad 60€

Mladosť, elegancia a prírodnosť- predstavujeme Vám Benecos

Benecos logo

Hľadáte udržateľnú, bio kozmetiku, ktorá nezaťažuje životné prostredie a zároveň ani Vašu peňaženku? Ak ste odpovedali áno, máme pre Vás riešenie. Radu produktov v našom e-shope totižto rozširujeme o novú nemeckú prírodnú značku s názvom Benecos.

Značka s viac ako 10 ročnou existenciou sa pýši viacerými aspektami. Okrem vysokej tolerancie k prírode vo forme šetrných a kvalitných výrobkov veľkou výhodou nízke ceny, za ktoré získate z prírody čo najviac. Svoju filozofiu ekologickosti značka potvrdzuje ťažko získateľnými certifikáciami, ako BDIH alebo Vegan. Rovnako žiaden produkt nie je testovaný na zvieratách, vďaka čomu je Benecos zaradený na zoznam bezpečných značiek spoločnosťou PeTA.

                                                       certifikáty

Produkty Benecos neubližujú zvieratám, rovnako ani Vašej pokožke. Nemusíte sa obávať žiadnych parafínov, silikónov, alebo minerálnych olejov, ktoré zbytočne zaťažujú telo. Naopak sa môžete spoľahnúť na blahodarné účinky rôznych esenciálnych olejov, rastlinných extraktov, či prírodných organických olejov a voskov.

Ponuka dekoratívnej kozmetiky a produktov starostlivosti o pokožku je veľmi široká. Na svoje si príde naozaj  každý- farebnosť pre mladé slečny, elegancia pre dospelé ženy a s prázdnymi rukami neodídu ani muži s rovnako pestrým výberom.

                                                 produkty Benecos

Benecos po preklade z latinčiny doslova znamená ,,dobrá kozmetika”. Preto ak Vás zaujala, vyberte si pre seba tie správne produkty na našom e-shope bioruza.sk, nech Vám to dobré neujde 😉