DOPRAVA ZADARMO nad 60€

EMANI dekoratívna kozmetika súčasnosti

EMANI dekoratívna kozmetika súčasnosti

EMANI Vegan Cosmetics

Prémiová 100% vegánska a prírodná dekoratívna kozmetika z USA, ktorá nielen ideálne kryje nedostatky pleti, ale aj zlepšuje pleť a  zvýrazňuje jej prirodzenú krásu. Púdrové produkty sú 100% prírodného zloženia (bez mastenca) a ostatná kozmetika je viac ako 99,5% z prírodných účinných zložiek.

Patentovaný proces 3-krokovej fermentácie rozkladá živiny na menšie molekuly a zaručuje zachovanie čo najviac prírodných esencií z prírodných účinných zložiek, ktoré naša pleť aj najlepšie prijíma a vstrebáva.

Zdravé líčenie s EMANI Vegan Cosmetics je prirodzeným pokračovaním každodennej starostlivosti o pleť - po dôkladnom čistení, aplikácii sér a krémov pre posilnenie pleti nasleduje hydratačné podkladové sérum a obľúbený zdravý make-up.

Produkty EMANI dovoľujú pokožke dýchať a účinné rastlinné extrakty zlepšujú pleť. "Nedusia" ju, ale naopak, pomáhajú liečiť a udržiavať pokožku ZDRAVÚ a KRÁSNU.

Spoločnosť Emani založená v roku 1998 v Kalifornskej Huntington Beach, zdokonaľuje umenie kozmetiky - Emani make-up care je už 20 rokov tajomstvom zdravej, žiariacej a krásnej pleti.

Cieľ a poslanie EMANI produktov

Jej cieľom je, aby ženy vyzerali prirodzene krásne a zároveň sa cítili krásne.

EMANI a produkty EMANI sú v podstate spôsobom života. Príbeh Emani Vegan Cosmetics má hlboký základ v transformačnej ceste svojej zakladateľky Michelle Doan. Michelle. Trpela cystickým akné a citlivou pokožkou počas celého života. Po vyskúšaní rôznych liečebných programov a rôznych typov kozmetiky a make-upu na zakrytie jej problematickej kože sa jej stav iba zhoršil. EMANI je spoločnosť,

ktorá sa snaží konať dobro vo všetkých aspektoch života a starostlivosť o pleť spojiť s vysokými hodnotami lásky k zvieratám a prírode, šetrnosti k našej planéte a k našej pleti. Prvoplánový, aj keď dôležitý, efekt prekrytia nedokonalostí pleti EMANI dopĺňa jej zlepšovaním, uzdravovaním a podporou jej prirodzenej krásy. EMANI veríme, že jediná skutočná krása je v zdraví a v pocite radosti a hrdosti z toho, že ste sama sebou.

Je technicky aj finančne veľmi náročné vytvoriť účinnú a zároveň šetrnú organickú kozmetiku v špičkovej kvalite a EMANI sa to, myslíme si, podarilo. Výsledkom 20 ročného vývoja je vysoký štandard textúr, čistota účinných zložiek a zároveň výborný účinok na pleti. To všetko v súlade s najvyššími hodnotami – prirodzenou krásou, šetrnosťou k zvieratám a planéte.

Bez ohľadu na náročnosť a náklady na vývoj takejto značky sa neoceniteľné výhody prejavia prostredníctvom zlepšenia životného prostredia a nášho zdravia.

Založenie značky a história

Príbeh Emani Vegan Cosmetics má hlboký základ v transformačnej ceste svojej zakladateľky Michelle Doan. Michelle. Trpela cystickým akné a citlivou pokožkou počas celého života. Po vyskúšaní rôznych liečebných programov a rôznych typov kozmetiky a make-upu na zakrytie jej problematickej kože sa jej stav iba zhoršil.

Keď Michelle začala vytvárať EMANI, prechádzala výraznými životnými zmenami - rozvodom s dvoma mladými chlapcami, ktorí k nej vzhliadali, s malými životnými úsporami a bez záložného plánu. Nielenže mala vášeň a motiváciu pre svoju prácu, ale nemala v podstate inú možnosť ako uspieť. Zlyhanie neprichádzalo do úvahy.

Nestačí, aby značka kozmetiky bola „zelená“ a zdravá pre vašu pokožku. Všetky ženy sa myslím môžeme zhodnúť na tom, že si nekupujeme make-up len aby sme zakryli nedokonalosti pleti. Kupujeme si ho, aby sme sa cítili krásne a očarujúce! EMANI hľadá produkty, ktoré prinášajú kvalitu a vysokú účinnosť a návrhy a vývoj nových produktov robí priamo na základe požiadaviek reálnych zákazníkov a pre nadchádzajúce generácie.

Michelle ako majiteľka firmy, ale hlavne mama, má hlboký záujem o budúcu generáciu a vytvára každý produkt tak, ako keby bol vyrobený pre kožu jej vlastnej dcéry.

Kvalita a zloženie kozmetiky

Z hľadiska účinku sú produkty EMANI skutočnou starostlivosťou o pleť, využívajú aktívny vitamín C, kyselinu hyalurónovú, peptidy, organické oleje a rastlinné extrakty na zvýšenie a udržanie zdravia pokožky bez zbytočných toxínov.

Emani používa iba 100% prírodné zložky vo všetkých produktoch, a dôkladne testuje ich bezpečnosť a čistotu. Drží najvyšší štandard všetkých prísad, keďže zákazníci a ich spokojnosť je pre značku prirodzene na prvom mieste. V Emani sme presvedčení, že zdravé účinné zložky sú jediným kľúčom k zdravej a krásnej pleti.

Prečo EMANI?

Možno budete potrebovať trochu presviedčania, aby ste zmenili produkty, ktoré ste roky používali. Prišli sme teda s piatimi dobrými dôvodmi, prečo by ste si mali vybrať práve Emani.

1. Rozlúčte sa s hľadaním, hádaním a skúšaním

Pre tých, ktorí majú akné, starnúcu alebo problematickú pleť, môže byť hľadanie správnych produktov skľučujúce a mätúce. Emani eliminuje dohady vytváraním produktov, ktoré pomôžu vašej pleti vyzerať čo najlepšie.

Milióny používateľov Emani na celom svete našli v Emani domov pre svoju citlivú a starnúcu pleť so sklonom k akné. Preverili sme každú zložku, aby vaša pokožka vyzerala a cítila sa úžasne aj z dlhodobého hľadiska.

2. Naše produkty naozaj fungujú

V EMANI strávili roky v laboratóriu testovaním a zdokonaľovaním našich formulácií. Výsledok? Brilantný rad produktov je šetrný k vašej pokožke a šetrný k planéte. Každý jeden produkt je šetrný aj k extra citlivej alebo problematickej pleti.

3. Bojujeme s hormonálnymi zmenami

V rôznych fázach života môžu hormonálne zmeny negatívne ovplyvniť vašu pokožku, ale my sme tu, aby sme vám pomohli. Či už je to akné alebo strata kolagénu v dôsledku starnutia, produkty Emani sú určené na boj proti týmto nepríjemným problémom.

4. Uľahčujeme život

Poznáte ten pocit... prechádzať sa po veľkých predajniach s kozmetikou alebo pozerať videá krásy na YouTube a byť úplne ohromená. Presne také sú aj produkty Emani. Ľahko sa používajú aj aplikujú a na pokožke vyzerajú neuveriteľne prirodzene. Zameriavame sa na textúru a kvalitné ingrediencie, takže produkty sa rovnako ľahko aj miešajú a nanášajú.

5. Bez krutosti na zvieratách s certifikátom - VEGAN