DOPRAVA ZADARMO nad 60€

ProViotic – posila pre vašu imunitu

ProViotic – posila pre vašu imunitu

S narastajúcim záujmom spotrebiteľov o zdravie značka rezonuje vďaka ich unikátným, vegánskym, organickým a čisto prírodným vlastnostiam.

Produkty ProViotic sú založené na jedinečných vlastnostiach probiotických baktérií. L. bulgaricus GLB44 a L. plantarum GLP3, ktoré sa predávajú pod spotrebiteľskou značkou ProViotic. L. bulgaricus GLB44 a L. plantarum GLP3 sú jedinečné probiotické baktérie s preukázanou antibakteriálnou a protiplesňovou aktivitou proti určitým patogénnym plesniam a kvasinkám bez ovplyvnenia dobrej mikroflóry. Tento poddruh Lactobacillus bulgaricus sa bezpečne používa v potravinách už viac ako 100 rokov bez známok predávkovania alebo vedľajších účinkov.

ProViotics neobsahujú žiadné stopy významných alergénov (mlieko, sója, lepok, orechy, …).Nespôsobujú nadúvanie. Ďalším benefitom je transparentný výrobný proces ProViotics. Nezahŕňa žiadne umelé prísady, farbivá a iné tajné prísady. Všetky zložky sú 100% prírodné a rakúsky certifikát bio poľnohospodárských produktov je uznávaný celosvetovo na všetkých kontinentoch. Organický pôvod zložiek je čisto vegánsky, pretože je izolovaný z listov kvetu snežienky v bulharských horách a je kultivovaný v čerstvej zeleninovej šťave.

ProViotic veganské probiotikum 30 cps.

Jedinečné vlastnosti a zhubný dopad na baktériu spôsobujúcu vredy potvrdila vedecká štúdia Dr. Onderdonka uskutočnená na Harvardskej lekárskej fakulte (2014). V roku 2016 testy dokázali 90%-tnú úspešnosť bulharskej baktérie pri liečení ochorení spôsobeného Helicobacteria pyroli bez použitia antibiotík. Wall Street Journal a Oprah’s Magazine ProViot ich predstavili ako produkt s jedinečným príbehom. Provioticum sa stalo preferovaným v luxusných reťazcoch od Manhatannu cez Kanadu, Veľkú Britániu, Francúzsko až po ďaleké Japonsko.

Tráviaci systém má obrovský vplyv na dobre fungovanie tela, čo je dnes dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. Predsa najlepším spôsobom ako zabrániť vírusovej infekcii, je mať dobrú imunitu.