DOPRAVA ZADARMO nad 60€

Novinky na e-shope

Novinky na e-shope

Hľadáme nové spôsoby, ako zaujať a potešiť zákazníkov. Máme pre vás pripravené skvelé novinky, ktoré vám rozhodne nesmú uniknúť. Prinášame rebranding obľúbených kvetových vôd a hydrolátov od značky Venoc, úžasné novinky v podobe sypaných bylín, čajov a korenín za neodolateľné ceny a rozšírenie sortimentu obalov na výrobu domácej kozmetiky a aromaterapiu. Prečítajte si, čo všetko nové vám náš e-shop prináša!

Rebranding kvetových vôd a hydrolátov Venoc:

Značka Venoc vám predstavuje svoj nový, osviežený vzhľad kvetových vôd a hydrolátov. Tieto prírodné lahôdky získali nielen nový dizajn, ale taktiež sme pre vás pripravili niekoľko nových variantov vôní v podobe esenciálnych olejov. Prinášame vám kombináciu tradičného know-how a moderného dizajnu, ktorý urobí z vašej starostlivosti o pleť skutočný zážitok.

Sypané byliny, čaje a korenia za skvelé ceny:

Chcete si dopriať chuťový zážitok alebo oživiť varenie novými vôňami? Potom neváhajte a objavte našu novú kolekciu sypaných bylín, čajov a korenín. Od lahodných bylinných zmesí na relaxáciu až po pikantné korenie pre vaše kulinárske pokusy – máme pre vás široký výber, ktorý poteší každého gurmána. A čo je najlepšie? Tieto lahôdky ponúkame za neuveriteľne atraktívne ceny, aby ste si mohli zaobstarať svoje obľúbené chute ešte ľahšie.

Soriment pre výrobu domácej kozmetiky a aromaterapii:

Zamilovali ste si výrobu vlastnej kozmetiky alebo sa radi ponoríte do sveta relaxácie a aromaterapie? Potom pre vás máme skvelú správu! Naša ponuka obalov a príslušenstva na výrobu domácej kozmetiky a aromaterapiu sa rozrástla o nové produkty. Od jednoduchých fľaštičiek a dóz po dizajnové obaly, ktoré spríjemnia nielen vašim výrobkom, ale aj vašej kúpeľni či pracovne. Kreatívne možnosti sú neobmedzené!

Naše e-shopové novinky sú tu, aby ste si ich užili a využili pre svoj osobný rozkvet. Od krásy kvetových vôd cez lahodné chvíle s nápojom alebo pokrmom z našich sypaných bylín až po tvorbu vlastnej kozmetiky a aromaterapiu - všetko to nájdete u nás. Nechajte sa inšpirovať novými vôňami, chuťami a kreatívnymi možnosťami, ktoré vám naše novinky ponúkajú.