DOPRAVA ZADARMO nad 60€

laSaponaria

laSaponaria

Zanechajte svet o niečo lepším miestom a doprajte si len to najlepšie a najkvalitnejšie pre seba. LaSaponaria je talianska prírodná kozmetika, ktorá vznikla pred viac ako 10 rokmi. Vo svojom prvom oficiálnom laboratóriu si mladý pár Luigi a Lucia robili všetko sami. Medzi ľuďmi šírili nie len svoje produkty ale aj osvetu prostredníctvom rôznych workshopov, kde zdieľali svoje recepty.

Prírodná kozmetika laSaponaria sa vyrába v Taliansku v BIO kvalite. Kozmetika nádherne vonia, vyrába sa z tých najkvalitnejších surovín a zároveň pomáha. Značka podporuje lokálnych farmárov a zameriava sa na rôzne sociálne projekty. Orientujú sa na výrobu účinných a bezpečných produktov, ktoré spĺňajú všetky potreby v oblasti prirodzenej krásy a starostlivosti o pleť, telo a vlasy.

Všetky suroviny sú starostlivo vyberané prostredníctvom priamych vzťahov s malými lokálnymi výrobcami na základe ich kozmetických účinkov a na základe ich vplyvu na ľudí a životné prostredie. Produkty od značky laSaponaria neobsahujú žiadne GMO a samozrejmosťou je, že produkty nie sú testované na zvieratách. Obaly sú navrhnuté tak, aby boli šetrné k životnému prostrediu. Sú vyrobené z recyklovateľného skla, kartónu a hliníka. Fľaštičky na kozmetiku sa vyrábajú z organického plastu – materiálu získaného z cukrovej repy. Vybrať si môžete z celej rady produktov starostlivosti o pleť, vlasy, zuby či ručné robené tuhé mydlá.