DOPRAVA ZADARMO nad 60€

Intenzívna sila prírody - Ťuli aŤuli

Intenzívna sila prírody  - Ťuli aŤuli

Podnetom pre húževnatú mladú mamičku bol silný atopický ekzém jej syna Mateja. Na počiatku jej rady poskytovala kožná lekárka, ktorými sa snažili eliminovať negatívne vplyvy. Revíziou vtedy neprešla len kúpeľňa ale aj jedálniček. Škodlivá totiž môže byť aj strava, farbivá v potravinách a konzervanty. 

Od roku 2015 zamestnáva rodinná firma mamu Lenku skúmanim a vylepšovaním receptúr, zatiať čo jej životný partner má na starosti  marketing a logo. Synova neznášanlivosť klasických kozmetických  aviváži, prostriedkov z ropy, sulfátov, parabénov či rôznych aróm ju prinútili naštudovať si miešanie rôznych masiel a olejov. 

Rodinná firma v malackách posiela produkty nielen na Slovensko, ale aj do susednej Českej republiky, no zakladateľka sa nebojí snívať vo veľkom. Túži expandovať aj do zahraničia. 

Vo výrobnom procese používajú 100% čisto prírodné oleje lisované za studena, maslá rastlinného pôvodu, kakaové a mandľové maslo, bio včelí vosk, 100% bylinkové silice a soľ z mŕtveho mora. 

V našej ponuke nájdete širokú škálu sprchových gélov, telových mliek, šampóny, a okrem klasických krémov aj tie určené na opaľovanie a samoopaľovanie. Poctivé výrobky rodinka najskôr predom vyskúša. Do predaja sa tak dostanú len produkty, ktoré otestuju (doslova) na vlastnej koži. :)

Lásku k prírode poznať aj z ekologických balení produktov. Ich organická a čisto vegánska kozmetika má obaly vo vrátnych sklenených fľaškách.